Hur redigerar jag en persons uppgifter i MyHeritage app?

Om du vill redigera en familjemedlems uppgifter om mobilappen MyHeritage, peka på den person vars detaljer du vill redigera. Om du vill redigera personuppgifter, klicka på "..." tecken och redigera personens uppgifter.

Tryck på "Spara" för att spara dina ändringar.

Om du vill redigera fakta som rör den personen, bara peka på detta i listan och redigera dess detaljer.

Du kan också visa listan personens anhöriga och foton personen visas i. Om du vill göra det trycker du på en av motsvarande alternativ.

* Observera att utseendet på App funktioner kan variera något beroende på vilken enhet du använder, men de allmänna anvisningar för användning är desamma.