Hur lägger jag till en person till släktträdet i MyHeritage-appen?

För att lägga till en ny isläktmedlem på min MyHeritage-app, nudda på “+” tecknet på vilken person som helst kort.

Välj släktförhållandet (fader, moder, broder, syster, son, dotter, make/maka) och slå in personens grundinformation. När allt är färdigt, klicka på  knappen.

Det följande fönstret låter dig lägga till mera detaljer om denna person, ladda upp personliga fotografier, lägga till personens släktingar och forska i personen.

*Observera att appfunktionernas utseende kan variera lite beroende på enheten du använder. De allmänna riktlinjerna för användning, emellertid, är alltid desamma.