Vad är MyHeritage appen för mobilen?

Med den officiella MyHeritage appen för iPhone, iPad och Android mobiltelefoner och tabletter, kan du upptäcka din släkthistoria, dela dina släkthändelser och vara i kontakt när som helst, var som helst.

Klicka här för att ladda ner MyHeritage appen för iOS enheter och eller här för Android enheter.

Du kan antingen skapa ett nytt konto eller logga in med ditt existerande MyHeritage medlemskonto.

Efter att du loggat in, välj ett av alternativen att editera ditt släktträd, lägg till foton, granska Smart Matches eller starta din forskning.

Undersök ditt släktträd:

Den mobilvänliga versionen av ditt släktträd låter dig ta med dig ditt arv vart du än går, inklusive profilsidorna som planerats speciellt för mobilenheter. Du kan editera dina släktmedlemmars detaljer och lägga till nya personer till ditt projekt!

Forska i din släkthistoria:

Använd vår mobilvänliga version av SuperSearch verktyget, för att upptäcka mera om din släkts historia genom att forska i miljarder av dataposter från MyHeritage datasamlingar. Dessa inkluderar släktträd, födelse, äktenskap, död och militära register, folkräkningsregister, tidningar och mycket mera. Somliga register är gratis tillgängliga, medan andra kräver ett MyHeritage data-abonnemang.

Ladda upp dina släktfoton:

Fånga in familjehändelser när de sker och dela dem med din släkt genom att ladda upp fotografierna till din släktplats. En ström av de nyaste fotografierna som laddas upp till din släktplats säkerställer att du aldrig missar något. Denna funktion tillåter dig att ta ett foto direkt eller att välja ett från ditt enhetsbibliotek.

Granska och bekräfta Smart Matches

Nu kan du granska och bekräfta/avvisa Smart Matches för att lägga till ny information till ditt släktträd när du är på resande fot.

*Notera att utseendet på appens funktioner kan variera lite beroende på den enhet du använder. De allmänna riktlinjerna för användningen, emellertid, är desamma.