Om

Hur redigerar jag en persons uppgifter i MyHeritage app?

Om du vill redigera en familjemedlems uppgifter om mobilappen MyHeritage, peka på den person vars detaljer du vill redigera. Om du vill redigera

Jag har problem med att logga in i MyHeritage-appen. Hjälp!

Om du redan har ett konto på MyHeritage, logga in med hjälp av ditt medlems-email och lösennord.      Har du glömt

Hur loggar jag in i MyHeritage appen?

Att logga in i MyHeritage appen är enkelt och gratis och tillåter dig att börja bygga ditt släktträd, lägga till

Hur lägger jag till en person till släktträdet i MyHeritage-appen?

För att lägga till en ny isläktmedlem på min MyHeritage-app, nudda på “+” tecknet på vilken person som helst

Vilka språk stödes för MyHeritage mobila app?

MyHeritage-appen stöder följande språk: iOS: Engelska, Afrikaans, Arabiska, Katalanska, Kinesiska (traditionell), Kinesiska (fö

Var kan jag ladda ner MyHeritage-appen för mobiler?

Om du är iPhone, iPad eller iPod "nudd" användare, ladda ner MyHeritage appen från App store.   Om du är Android

Vilka anordningar stöds av MyHeritage appen?

Android anordningar: den nyaste versionen MyHeritage appen stöds av 9667 Android anordningar, Android 4.0 och uppåt. Användare med ä

Kan jag kontrollera mina Smart Matches™ med hjälp av MyHeritage appen?

Med den senaste versionen av MyHeritage app for mobil, kan du granska och bekräfta (eller avvisa) Smart Matches och spara den nya informationen i

Om jag har många släktträd, hur växlar jag mellan dem på MyHeritage-appen?

Om du har många släktträd på en släktplats och du skulle vilja växla till ett annat släktträd i mobilappen,

Om jag använder MyHeritage-appen till att editera mitt släktträd, kommer mitt släktträd på MyHeritage att uppdateras?

Om du editerar ditt släktträd i MyHeritage-appen kommer data automatiskt att synkroniseras med ditt släktträd på MyHeritage.com.

Om jag raderar MyHeritage-appen från min mobilenhet, hur går det med mina data?

Om du raderar MyHeritage mobilapplikationen från din enhet, är dina data fortfarande tillgängliga på webbplatsen www.myheritage.com

Behöver jag en Internet förbindelse för att MyHeritage-appen?

Javisst. För att granska ditt släktträd och för att ladda upp fotografier behövs en Wi-Fi eller 3G förbindelse.

Hur byter jag min släktplats i MyHeritage-appen?

Om du har flera olika släktplatser på MyHeritage, kan du växla mellan dem genom att göra följande: Öppna MyHeritage-appen

Om jag editerar från mobilappen, synkroniseras den till Family Tree Builder?

Familjehistoriska data kan granskas, editeras och expanderas från vilken enhet som helst. Detta kan göras antingen från din dator med

Kan jag byta mitt lösenord i MyHeritage mobilappen?

Om du vill byta ditt lösenord måste du göra det på MyHeritage.com. Att byta ditt lösenord i mobilappen stöds för

Kan jag ändra min e-postadress i mobilappen MyHeritage?

E-postadress kan läggas till och redigeras precis som alla andra faktum för en person i släktträdet. Men detta kommer inte att ä

Vad är MyHeritage appen för mobilen?

Med den officiella MyHeritage appen för iPhone, iPad och Android mobiltelefoner och tabletter, kan du upptäcka din släkthistoria, dela dina