Hur lägger jag till fotografi till någon i släktträdet i MyHeritage-appen?

För att lägga till ett fotografi till en släktmedlem i MyHeritage-appen, gör följande:

1. Logga in i MyHeritage -applikationen.

2. Öppna släktträdet och nudda på namnet på den person till vilken du skulle vilja lägga till fotografiet.

3. Om individen inte ännu har ett personligt fotografi, nudda på silhuetten för att lägga till ett nytt fotografi.

Om personen redan har ett personligt fotografi och du skulle vilja lägga till flera fotografier i vilka personen förekommer i, nudda på '+' alternativet för att välja fotografier från enhetens album eller att ta ett fotografi med din kamera.

* Observera att appfunktionernas utseende kan variera beroende på vilken enhet du använder. De allmänna riktlinjerna för användning, emellertid, är desamma.