Hur kan jag ladda upp ett fotografi i MyHeritage-appen?

För att ladda upp ett fotografi i MyHeritage-appen, gör följande:

1. Öppna appen på din mobilenhet och logga in med hjälp av dina MyHeritage-medlemsuppgifter.

2. Nudda på 'Fotografier' alternativet.

Välj sedan det album dina fotografier skall laddas upp till eller nudda på '+' tecknet i det högra övre hörnet på displayen om du vill lägga till ett nytt album.

För att utnyttja ett fotografi direkt från din egen enhet, klicka på den lilla kameraikonen i den övre kanten av displayen och välj huruvida du vill ladda upp fotografiet från fotoalbumet på din mobilenhet eller ta ett fotografi med din kamera, för att sedan ladda upp det till ditt släktträdsprojekt.

Obs: Att tagga personer på fotografierna är för närvarande inte möjligt i mobilappen. Om du vill tagga personer på fotografier du har laddat upp via appen, gör det direkt på släktplatsen eller om du vill lägga till ett fotografi till en specifik person, se följande FAQ: Hur lägger jag till ett fotografi till någon i släktträdet med MyHeritage-appen?

*Observera att appfunktionernas utseende kan variera beroende på vilken enhet du använder. De allmänna riktlinjerna för användning, emellertid, är desamma.