Hur köper jag ett släktplatsabonnemang med MyHeritage Appen?

Om du skulle vilja köpa ett Premium eller Premium Plus släktplatsabonnemang, följ instruktionerna nedan:

1. Öppna MyHeritage appen.

2. Klicka på 'Inställningar' -ikonen i det övre hörnet av sidan (beror på den version du har).

3. Klicka på ‘Uppgradera nu’ -knappen i nedre kanten av sidan.

Välj det abonnemangsalternativ du skulle vilja köpa, och nudda ‘Köp nu’.

4. Klicka på ‘Abonnera’ (Endast med Android enheter).

5. Skriv in ditt lösenord / iOS lösenord och klicka på ‘Verifiera’.

För att lära dig någonting om fördelarna av ett släktplatsabonnemang, klicka på en av följande länkar:

Vad får jag med ett MyHeritage Premium abonnemang?
Vad får jag med ett MyHeritage PremiumPlus abonnemang?