Abonnemang

Hur avslutar jag mitt data-abonnemang i MyHeritage mobilappen?

För att avsluta mitt data-abonnemang du har köpt via din Android-enhet, måste du kontakta oss här.    Om ditt abonnemang

Hur avslutar jag ett släktplatsabonnemang som jag har köpt via MyHeritage Appen?

Ett släktplatsabonnemang som har köpts via MyHeritage appen kan avslutas enbart genom Google Play / App butiken. Om du har köpt slä

Hur köper jag ett data abonnemang på min MyHeritage App?

Ett data abonnemang är ett årligt abonnemang som tillåter dig full access till SuperSearch - MyHeritage forskningsverktyg som gö

Hur köper jag ett släktplatsabonnemang med MyHeritage Appen?

Om du skulle vilja köpa ett Premium eller Premium Plus släktplatsabonnemang, följ instruktionerna nedan: 1. Öppna MyHeritage appen. 2