Jag verkar ha mer än ett konto/släktplats hur gör jag för att slå ihop dom?

Om du har två konton eller släktplatser på MyHeritage kan dessa ej slås ihop då de är unika.

Det bästa man kan göra är att välja ett av kontona att använda och en emailadress för att logga in med.

Om du har fler än ett konto och/eller släktplats ber vi dig att kontakta vår support genom att klicka här.

Du kommer att behöva fylla i ett kort formulär som ber dig att förklara varför du kontaktar vår support. Detta meddelande kommer sedan att vidarebefordras till en supportrepresentant som kommer att svara dig så fort som möjligt.