Hur mycket kostar uppgraderingen av en släktplats?

För att noggrant räkna ut vad uppgraderingen av din släktplats kostar, besök din ‘Släktplatskonto' sida.

För att komma till ‘Släktplatskonto’, fKlicka på ditt namn i övre högra hörnet av din display och välj ‘Släktplatsinställningar’.

Klicka på ‘Uppgradera släktplats’ knappen i displayens lägre högra hörn.

Följ stegen som om du skulle uppgradera genom att välja önskad abonnemangsnivå och antal år. Släktplatsen räknar automatiskt ut priset inklusive rabatter som är tillgängliga vid den tidpunkten.

Du är välkommen att skriva oss ett email till sales@myheritage.com, och en av våra vänliga representanter kommer att kontakta dig och gläder sig över att assistera dig personligen. Bifoga vänligen ditt telefonnummer och den bästa tidpunkten att kontakta dig.