Hur ändrar jag min inloggningsuppgifter i mitt Family Tree Builder Software?

När du laddar ner och installerar Family Tree Builder (FTB) för första gången blir du ombedd att registrera programmet.

Om du redan har ett konto på MyHeritage.com kan du använda din registrerade MyHeritage.com e-postadress och ditt lösenord för att logga in. Detta gör att du kan synkronisera ditt släktträd med släktwebbplatser du redan har skapat på MyHeritage.com.

Dessutom, om du är Premium- eller PremiumPluskund, ger dig registrering av Family Tree Builder med din MyHeritage e-postadress omedelbar tillgång till Premiumfunktioner i Family Tree Builder, t.ex. SmartMatch Merge och Tidslinje.

Så vad händer om du redan har ett konto på MyHeritage.com men registrerade Family Tree Builder med en annan e-postadress av misstag (eller har ändrat din e-postadress på MyHeritage och nu behöver ändra den i Family Tree Builder)?

Öppna FTB programvaran på din dator och i den övre menyraden klicka på "Synkronisera (Publicera). Välj "Mina webbplatser".

Här måste du klicka på länken "Logga in som annan medlem" för att ange en annan e-postadress och lösenord eller bara ändra ditt lösenord.