Jag har glömt mitt lösenord. Vad gör jag?

Gå till www.myheritage.com, klicka på "Logga in" i det övre högra hörnet och sedan klicka på "Har du glömt ditt lösenord?".

Du kommer att få e-post med instruktioner hur man skapar ett nytt lösenord.

Om du behöver hjälp med att ändra ditt lösenord, se denna FAQ:

Hur ändrar jag min e-postadress och/eller lösenord?

Om du bygger ditt träd i Family Tree Builder måste du ändra ditt lösenord där också.

För att ändra ditt lösenord i Family Tree Builder se denna FAQ:

Hur ändrar jag mina inloggningsuppgifter i min Family Tree Builder programvara?