Hur ändrar jag min e-postadress och/eller mitt lösenord?

För att ändra din e-postadress och/eller lösenord, ta följande steg:

1. Logga in med din nuvarande e-postadress och lösenord.

2. Klicka på ditt namn uppe i det högra hörnet av skärmen.

3. Välj "Min profil" från rullgardinsmenyn.

4. Klicka på "Ändra e-post och lösenord" på vänster sida av din profilsida.

5. Ange e-postadress och klicka på "Spara".

Observera: Om du använder Family Tree Builder måste du ändra dina inloggningsuppgifter i programmet förutom att ändra dem på din MyHeritage.com-profil som visas ovan.

Följande FAQ-poster visar hur du ändrar dina inloggningsuppgifter i programvaran Family Tree Builder: Hur ändrar jag mina inloggningsuppgifter i mitt Family Tree Builder?