Mitt konto

Hur mycket kostar uppgraderingen av en släktplats?

För att noggrant räkna ut vad uppgraderingen av din släktplats kostar, besök din ‘Släktplatskonto' sida. För att

Hur ändrar jag min e-postadress och/eller mitt lösenord?

För att ändra din e-postadress och/eller lösenord, ta följande steg:   1. Logga in med din nuvarande e-postadress och lö

Vad ska jag göra om jag inte har tillgång till mitt konto?

Om du har problem med att logga in på din släktplats kan du skapa ett nytt lösenord eller uppdatera din registrerade e-postadress. Fö

Hur ändrar jag min inloggningsuppgifter i mitt Family Tree Builder Software?

När du laddar ner och installerar Family Tree Builder (FTB) för första gången blir du ombedd att registrera programmet.   Om du

Hur kan jag märka att mitt släktplatsabonnemang går ut?

Information om ditt släktplatsabonnemang kan hittas på ‘Släktplatskonto’ sidan i ‘Släktplatsinstä

Jag verkar ha mer än ett konto/släktplats hur gör jag för att slå ihop dom?

Om du har två konton eller släktplatser på MyHeritage kan dessa ej slås ihop då de är unika. Det bästa man kan

Jag har glömt mitt lösenord. Vad gör jag?

Gå till www.myheritage.com, klicka på "Logga in" i det övre högra hörnet och sedan klicka på "Har du

När jag försöker att ändra min emailadress till en ny emailadress står det att den redan är upptagen. Varför?

Emailadresser kan endast användas för att skapa ett konto. Om du försöker ändra din emailadress i ditt konto på MyHeritage.