När jag uppgraderat mitt släktplatsabonnemang, hur vet jag att uppgraderingen är i kraft?

För att kolla ditt nuvarande släktplatsabonnemang, gör följande:

1. Logga in till din släktplats.

2. Klicka på ditt namn i högra övre hörnet av displayen och välj ‘Släktplatsinställningar’.

I ‘Släktplatskonto’ - sektionen kan du se vilket abonnemang du har för tillfället.

Om du just har uppgraderat släktplatsen, borde du se abonnemanget komma i kraft omedelbart efter.

Om du har köpt ett släktplatsabonnemang, men inte ser det nya abonnemanget på Släktplatskontosidan, ta kontakt med Stödteamet.