Om jag köper ett abonnemang för min släktplats, måste andra släktmedlemmar också betala?

När du köper en släktplatsuppgradering hos MyHeritage, är det för en specifik släktplats. Uppgraderingen ger dig möjligheten att lägga till flera personer till ditt släktträd,  få mera förvaringsutrymme för din släktplats och få access till speciella Premium funktioner (beroende på ditt abonnemang). Dessa fördelar kan åtnjutas av all medlemmar av den uppgraderade släktplatsen.

Fördelen med att vara en betalande användare är att andra medlemmar på din släktplats inte får det Premium stöd du får från MyHeritage stödteamet.