Måste jag köpa ett abonnemang för att få access till SuperSearch?

SuperSearch är  MyHeritage forskningsverktyg som tillåter dig att söka bland 6 miljarder dataposter runt hela världen. 

Det finns mycket nyttigt innehåll på SuperSearch att undersöka. SuperSearch inkluderar exklusiva dataposter från hela världen som i flesta fall endast är tillgänglig hos MyHeritage.

Vi lägger hela tiden nya data till SuperSearch, åtminstone en miljon historiska dataposter plus en miljon släktträdsprofiler läggs till varje dag. Det betyder att om du inte hittar vad du söker efter i SuperSearch, finns möjligheten att du kommer hitta det mycket snart.

Record Matches matchar automatiskt personer i ditt släktträd till miljarder av dataposter i SuperSearch och gör dig uppmärksam på matchningar. Ett data-abonnemang tillåter dig att bekräfta eller avvisa Record Matches, granska dataposter och ladda ner dem.

Med vår banbrytande teknik kan du dessutom spara historiska dataposter direkt till profilsidorna på personer i ditt släktträd och extrahera information från dataposterna till släktträdet.

Vissa dataposter i SuperSearch är gratis (t.ex. BillionGraves, Social Security Death Index) men för att få access till alla kollektioner, erfordras ett data-abonnemang.

Ett data-abonnemang skiljer sig från ett släktplatsabonnemang. Ett data-abonnemang ger dig full tillgång till alla kollektioner i SuperSearch, en möjlighet att bekräfta och avvisa Record Matches, spara dataposter och extrahera information från dataposter.

Klicka här för att köpa ett data-abonnemang.

Obs: Om du har ett Premium släktplatsabonnemang får du access till historiska dataposter i två av fyra MyHeritage kollektioner i SuperSearch: MyHeritage släktplatser och MyHeritage medlemmar.

Om du har ett PremiumPlus släktplatsabonnemang får du access till dataposter i alla fyra MyHeritage kollektioner i SuperSearch: MyHeritage släktplatser, MyHeritage medlemmar, MyHeritage släktträd och MyHeritage fotografier.

MyHeritage kollektioner kan inte upphittas annorstädes på internet!