Vad är ett data-abonnemang?

Ett data-abonnemang är ett årligt abonnemang som ger dig access till SuperSearch och Record Matches.
 
SuperSearch är MyHeritage forskningsverktyg som tillåter dig att söka bland mer än 6 miljarder dataposter runt hela världen.
 
Det finns mycket nyttigt innehåll i SuperSearch att undersöka. SuperSearch inkluderar exklusiva dataposter från hela världen vilka, i de flesta fall, bara är tillgängliga på MyHeritage.
Vi lägger hela tiden nya data till SuperSearch, åtminstone en miljon historiska dataposter plus en miljon släktträdsprofiler läggs till varje dag. Det betyder att om du inte hittar vad du söker efter i SuperSearch, finns möjligheten att du kommer hitta det mycket snart.
 
Record Matches matchar automatiskt personer i ditt släktträd till miljarder av dataposter i SuperSearch och gör dig uppmärksam på matchningar. Ett data-abonnemang tillåter dig att bekräfta eller avvisa Record Matches, granska dataposter och ladda ner dem.
 
Med vår banbrytande teknik kan du dessutom spara historiska dataposter direkt till profilsidorna på personer i ditt släktträd och extrahera information från dataposterna till släktträdet.
 
Data-abonnemang erbjuds på årlig basis. Här är en länk för att granska abonnemangspriser.
 
Kolla följande poster för ytterligare information:
 

Hur extraherar jag information från en datapost till mitt släktträd?

För att lära dig hur du kan köpa ett data-abonnemang, klicka här: