Hur raderar jag min släktplats på MyHeritage?

Att radera en online släktplats kommer att radera allt innehåll i det permanent, inklusive släktträd och fotografier. Data som finns på din dator raderas inte, såsom Family Tree Builder projekt. Du kan radera en släktplats enbart om du är inloggad som släktplatsansvarig för den släktplatsen.
 
Om du önskar att radera din släktplats på MyHeritage, följ instruktionerna nedan:
 
Först, försäkra dig om att du besöker den släktplats du vill radera. Gör det genom att klicka på ditt namn i högra övre hörnet av displayen och välj ‘Mina släktplatser’. Sök upp släktplatsen du vill radera och klicka på titeln för att äntra släktplatsen.
 
 
Klicka sedan på ditt namn igen och välj ‘Släktplatsinställningar’.
 
 
I ‘Släktplatsinställningar’ sektionen klicka på ‘Allmänt’ och gå till 'Administration' fliken. Där kommer du att hitta ‘Radera din släktplats’ alternativet.
 
Description: Click to view photo in full size