Var kan jag statusen på mitt abonnemang?

För att se statusen av en släktplats eller data prenumeration, inkluderat även fri test, logga in på ditt konto, klicka på ditt namn i övre högra hörnet och välj ”Mina köp”.

Här kan du kontrollera status för ditt webbplatsabonnemang och dataabonnemang, genom att välja önskat alternativ på vänster sida.

Vill du lära dig mer om skillnaden mellan släktplatsabonnemang och dataabonnemang? Läs här: Vilka abonnemang erbjuder MyHeritage?