Vad ingår i My Heritage Premium Plus abonnemang?

Få det bästa MyHeritage har att erbjuda för din släktplats. Ett Premium Plus-abonnemang ger den yttersta skjutsen åt din släktplats liksom många specialfunktioner som är tillgängliga endast för Premium Plus-medlemmar.

När du uppgraderar ditt abonnemang till MyHeritage Premium Plus får du:

* Obegränsat antal individer i ditt släktträd.

* Prioriterad support via e-mail för snabba svar.

* Family Tree Builder Premium – Smart Match Merge, Allt-i-ett-tavla och interaktiva mappar.

* Speciella funktioner som t.ex. Tidslinje och Tidsbok.

Förbättrad Smart Matching – bekräfta eller förkasta matchningar, kontakta webbmastern, automatiska sammanslagningar

* Tillgång till MyHeritage-släktplatser och medlemssamlingar i Super Search för att hjälpa upp din forskning.

* Tillgång till obegränsade Instant Discoveries™.

Description: Click to view photo in full size

För att uppgradera din släktplats, gå till: Hur uppgraderar jag mitt abonnemang på min släktplats?

För mer information, skriv ett mejl till sales@myheritage.com, och en av våra vänliga representanter kommer att kontakta dig och hjälper dig gärna personligen. Vänligen lämna ditt telefonnummer och bästa tiden för oss att kontakta dig.