Vilka abonnemang erbjuder MyHeritage?

Ett släktplatsabonnemang (Premium eller Premium Plus) ger dig tillgång till mer lagringsutrymme för dina träd online samt specialfunktioner som hjälper dig att släktforska.

När du uppgraderar en av våra släktplatser till ett MyHeritage abonnemang får du:

* Utökad släktträdskapacitet
* Prioriterat stöd för att få snabbt svar
* Family Tree Builder Premium – Smart Match Merge, Allt-i-ett diagram och interaktiva kartor
* Speciella funktioner såsom Timeline ochTimebook.
Effektiverad Smart Matching – bekräfta och diskvalificera matchningar, kontakta släktplatsansvarige, automatisk sammanslagning (merge)

Vad får jag med ett MyHeritage Premium abonnemang?

Vad får jag med ett MyHeritage Premium Plus abonnemang?

Ett dataabonnemang berättigar dig till att få granska dataposterna i de betalda kollektionerna i SuperSearch. Du får också en obegränsad tillgång till Record Matches, inklusive bekräftelse och diskvalificering av matchningar, om du har ett släktträd på MyHeritage.com.

Dessutom kan du spara och extrahera information från historiska dataposter du hittar i SuperSearch eller får med Record Matches direkt till ditt släktträd.

Om du har ett Premium släktplatsabonnemang får du access till historiska dataposter i två av fyra MyHeritage kollektioner i SuperSearch: MyHeritage släktplatser och MyHeritage medlemmar.

Om du har ett PremiumPlus släktplatsabonnemang får du access till dataposter i alla fyra MyHeritage kollektioner i SuperSearch: MyHeritage släktplatser, MyHeritage medlemmar, MyHeritage släktträd och MyHeritage fotografier.

Det bästa erbjudandet från MyHeritage är en 'Complete Plan'  – ett släktforskningspaket som kombinerar Premium Plus abonnemanget (alla fördelar som beskrivits ovan) med tillgång till nästan 7 miljarder historiska dokument samt Record Matches.
 
Uppgradera nu för att ta din forskning till nästa steg och bevara din släkthistoria.