Varför kan jag inte hitta släktträdet jag just påbörjade?

Om du inte kan finna ditt släktträd, skall du börja med att söka efter ditt släktträd beroende på var du ursprungligen skapade det.

1. Om du skapade Släktträdet direkt på online släktplatsen på MyHeritage.com, gör följande:

Öppna din internet bläddrare och gå till www.myheritage.com. Om du inte omdirigerats till din släktplats automatiskt, logga in till MyHeritage, med användande av den email address och lösenord du gav när du registrerades.

Sedan omdirigeras du till din släktplats och du kommer att se ditt släktträd under ‘Släktträd’ fliken.

Om du är ansvarig för mer än en släktplats eller har anslutit dig som medlem till släktplatser som skapats av andra släktplatsansvariga, kan du byta mellan dem genom klicka på nerdragslistan i vänstra övre hörnet av screenen.

Om du har mer än ett släktträd på din släktplats, klicka på nerdragslistan ovanför släktträdsvyn i ‘Släktträd’ fliken för att välja det släktträdsprojekt som du skulle vilja granska:

Om du inte är säker på vilken emaila adress du använde för att registrera ditt konto med, kontrollera din Inbox for för välkomstemailet från MyHeritage.com som borde innehålla dina inloggningsdetaljer och en länk till din släktplats.

2. Om du skapade ditt släktträd med hjälp av Family Tree Builder desktop mjukvara som installerats på din dator, gör följande:
Sök efter ‘MyHeritage Family Tree Builder’ ikonen på din dator:

Om du inte hittar en sådan ikon på din dator, klicka på ‘Start’ menyn, välj ‘Alla program’ och sök efter ‘MyHeritage Family Tree Builder’ i listan på alla program du har på din dator.

Öppna mjukvaran och du borde se ditt släktträd. Om du har flera projekt, kan du klicka på ‘Öppna’ knappen för att en lista på alla projekt du har och väljer den som du vill arbeta med.

Om du fortfarande inte hittar ditt släktträd, vänligen kontakta supportteamet genom att klicka här så vi kan hjälpa dig att hitta ditt träd.