Hur för jag över min information från ett annat släktprogram?

Du kan enkelt importera ditt släktträd från ett annat släktprogram till Family Tree Builder mjukvaran.

Du kan importera en GEDCOM fil som är det vidast erkända filformatstandarden för att skapa ett släktträd. De flesta släktprogrammen vidkänner detta format, som tillåter dig att lätt föra över ditt släktträd till det genealogiprogram du vill välja.

För att importera ditt släktträd till din Family Tree Builder mjukvara, följ dessa instruktioner:

1. Öppna din Family Tree Builder mjukvara.

2. Klicka på 'Arkiv' i den översta menybalken och välj ‘Importera GEDCOM’:

3. Nästa dialogbox tillåter dig att antingen att bläddra igenom din dator för att lokalisera den fil du vill importera eller att skanna igenom hela datorn efter genealogifiler:

4. Efter att du valt att importera en fil, klicka på ‘Nästa’ och konversionen begynner.

5. När konversionen är gjord, kommer du att kunna välja projektets språk och namnge projektet.

6. Klicka ‘Nästa’ och filen importeras in din Family Tree Builder mjukvara.