Hur lägger jag till familjemedlemmar till mitt online släktträd?

Varje nytt träd startar med att du lägger till dig själv, dina föräldrar och din närmaste familj till släktträdet. Sedan kan du bygga vidare på den genom att lägga till mera av den närmaste familjen bland personerna som redan existerar i trädet.

För att lägga till släktmedlemmar till ditt online släktträd, använd ‘+’ tecknet på en individs personkort i släktträdet.

Välj den önskade önskade relationen bland de föreslagna alternativen (son, dotter, moder, fader, partner, etc.).

Använd ‘X’ knappen i det övre högra hörnet av screenen för att gå tillbaka till släktträdet utan att lägga till någon.

Om du använder Family Tree Builder för att bygga ditt träd, läs följande artikel: Hur lägger jag till släktmedlemmar till släktträdet i Family Tree Builder?