Vad är MyHeritage?

MyHeritage är ett unikt ställe där släkter kan mötas online, kommunicera, dela, undersöka och bevara sitt fädernearv.

MyHeritage tillåter dig att skapa din släkts egna mötesplats på Internet - din släkts webbplats. Bjud in dina släktingar till att delta i din släktplats, posta ditt släktträd online och dela det mellan dina släktingar, dela släktfotografier med lätthet, följa upp viktiga släkthändelser och mera.

Att skapa en släktplats tar bara några minuter och erfordrar inte teknisk erharenhet. Logga in dig till www.myheritage.com och du kommer automatiskt att uppmanas till att skapa din släktplats.

Du kan också ladda ner och installera Family Tree Builder - vår släktträdsmjukvara för bordsdatorn, vilken är den bästa genealogimjukvara du kan finna. Den har originella, lättanvända sidor som låter dig bygga upp ditt släktträd visuellt.

I Family Tree Builder kan du lägga till foton och dokument till släktträdet och använda vår banbrytande ansiktsigenkänningsteknologi för att kvickt och lätt tagga ansikten i dina foton. Du kan skapa vackra diagram och rapporter, granska platser på interaktiva kartor och checka för smarta matchningar med andra släktträd på MyHeritage. Med några musklickar kan du synkronisera ditt släktträd medf släktplatsen på Internet och dela den med din släkt och dina vänner!

Använd följande länk för att ladda ner Family Tree Builder gratis: http://www.myheritage.com/family-tree-builder

SuperSearch är MyHeritage sökmaskin gjord speciellt för genealogi. SuperSearch inkluderar MyHeritage släktträd, fotografier och medlemmar som är offentliga – sammanlagt är det fråga om mer än 6 miljarder exklusiva dataposter från hela världen och i de flesta fall, tillgängliga endast på MyHeritage.

SuperSearch innehåller också världens största samling av historiska tidningarALLA UK folkräkningsarkiv från 1841 till 1901 och hundratals miljoner av UK födsel-, äktenskaps- och dödsdataposter.

MyHeritage är privat och säkert. Släktplatser har olika integritetsinställningar som du kontrollerar. Vi avslöjar inte din information för tredje parter. Vi säljer inte emailadresser och vi spammar inte. Du kontrollerar email som du får från oss.

Börja bygga ditt släktträd: www.myheritage.com