Hur låser jag upp Premiumfunktionerna i Family Tree Builder?

För till låsa upp Premium-funktionerna i Family Tree Builder måste du registrera programmet med den e-postadress du loggade in när du köpte en premiumversion av Family Tree Builder eller uppgraderade din släktplats till ett Premium- eller PremiumPlus-abonnemang.
 
För att kontrollera vilken e-postadress som nu är registrerad i Family Tree Builder öppnar du programmet Family Tree Builder på din dator och klickar på knappen "Synkronisera (Publicera)" på den övre menyraden. Klicka sedan på "Mina webbplatser".

 
I fönstret som öppnas kommer du att se "Du är inloggad som: [e-postadress]". Detta är den e-postadress som du nu är inloggad med.

Om du vill ändra registreringsuppgifterna, klicka på "Logga in som annan medlem".
 
 
 
När du har registrerat programmet och låst upp Premium-funktionerna kommer du att se "Premium" i det övre vänstra hörnet av skärmen.
Observera: Om du synkroniserar ditt släktträd med en släktplats som inte är Premium eller PremiumPlus kan du bli uppmanad att uppgradera igen ÄVEN OM DU REDAN ÄR PREMIUMMEDLEM. Se till att du synkroniserar ditt träd med rätt webbplats genom att läsa denna artikel i Ofta förekommande frågor: Hur säkerställer jag publicering till rätt webbplats?
 
Om du använder grundversionen av programvaran och vill uppgradera, klicka på "Premium"-knappen på verktygsraden för att få mer information om premiumfunktioner som är tillgängliga i Family Tree Builder och få en uppgradering.