Måste jag avinstallera innan jag installerar en ny version av Family Tree Builder?

Det finns ingen anledning att avinstallera tidigare versioner av Family Tree Builder för att installera en nyare version.

Inga data kommer att gå förlorade när du installerar en nyare version av programmet.

Bara ladda ner Family Tree Builder här och kör installationsguiden.

Dina släktträdsprojekt visas automatiskt när du kör programmet för första gången.