Hur konverterar jag mitt online släktträd till att kunna användas i Family Tree Builder?

Om du har byggt upp ditt släktträd på MyHeritage.com och du skulle vilja börja använda Family Tree Builder följ följande steg nedan för att överföra ditt projekt till Family Tree Builder:

1. Öppna Family Tree Builder. Om du inte har installerat mjukvaran, klicka här för att ladda ner den senaste versionen.

2. Från meny längst uppe, klicka på 'Arkiv' och välj 'Återställ projekt'.

Description: Put tooltip here

3. I fönstret som öppnas, välj 'Återställ från online släktplatsen' och klicka på 'Nästa' knappen.

Description: Click to view photo in full size

4. Följande fönster visar alla släktträd som existerar på ditt konto. Väj de släktträd du vill återställa och klicka på 'Ladda ner nu'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML1c1b9a6.PNG

5. Om släktplatsen innehåller fotografier, kommer du att uppmanas att återställa fotografierna från din släktplats.

Det var allt! Din släktplats borde nu återställas från din online släktplats.

Obs. Om du byggde upp din släktträd i Family Tree Builder och nu behöver en kopia av ditt träd från din släktplats, borde du vara här: Kan jag återställa mitt Family Tree Builder släktträd från min släktplats?