Är Family Tree Builder gratis?

Family Tree Builder är ett gratis program som kan laddas ner från vår webbplats.

Det finns tilläggsfunktioner i Family Tree Builder som endast är tillgängliga för MyHeritage användare som har uppgraderat sin släktplats till Premium eller Premium Plus abonnemang.

Dessa tilläggsfunktioner inkluderar: Smart Match Merge, All-i-ett släktkarta, obegränsad tillgång till våra interaktiva kartor, tidslinje och tidsbok. Om du skulle vilja ladda ner Family Tree Builder (FTB), klicka på denna länk: Hur installerar jag Family Tree Builder?

Om du utnyttjar grundnivån av mjukvaran och skulle vilja uppgradera, klicka på 'Premium' knappen på huvudverktygsbalken för att få mer information Premium funktioner som är tillgängliga i Family Tree Builder och skaffa en uppgradering.

** Notera, att Family Tree tillåter dig att lägga till ett obegränsat personer till ditt projekt, men när du vill synkronisera projektet till din släktplats kommer du att uppmanas att uppgradera, beroende på vilket abonnemang du har.