Om MyHeritage

Är MyHeritage gratis?

MyHeritage släktplatser är baserade på abonnemang. Basnivån är gratis. Om du är en medlem på släktplats på

Är Family Tree Builder gratis?

Family Tree Builder är ett gratis program som kan laddas ner från vår webbplats.    Det finns tilläggsfunktioner i Family

Vad är MyHeritage?

MyHeritage är ett unikt ställe där släkter kan mötas online, kommunicera, dela, undersöka och bevara sitt fädernearv.

Vilken är skillnaden mellan en släktplats och Family Tree Builder?

Vad är en släktplats?  MyHeritage låter dig att skapa din släkts egna mötesplats på Internet – din personliga

Jag installerade den nya Family Tree Builder och mina släktträd försvann! Vad kan jag göra?

När du installerar en ny version Family Tree Builder (FTB) programmet, kommer programmet att automatiskt identifiera och hitta de släktträd

Var hittar jag användarhandboken för Family Tree Builder?

För närvarande är användarhandboken för Family Tree Builder tillgänglig på de språk som anges nedan. Klicka

Vilka olika typer av släktträd kan jag ha?

Du kan upprätthålla 3 typer av släktträd som du kan ha på din släktplats: 1. Ett online släktträd: Detta

Hur konverterar jag mitt online släktträd till att kunna användas i Family Tree Builder?

Om du har byggt upp ditt släktträd på MyHeritage.com och du skulle vilja börja använda Family Tree Builder följ fö

Hur avinstallerar jag Family Tree Builder från Mac OS?

Så här avinstallerar du Family Tree Builder från Mac OS X: Öppna 'the Finder' och gå till din applikationsmapp. Leta

Varför har jag problem med att hämta den nya uppdateringen av Family Tree Builder?

Det kan finnas olika anledningar till eventuella nedladdningsproblem för nya Family Tree Builder (FTB). För att hjälpa dig att lösa

Hur låser jag upp Premiumfunktionerna i Family Tree Builder?

För till låsa upp Premium-funktionerna i Family Tree Builder måste du registrera programmet med den e-postadress du loggade in när

Måste jag avinstallera innan jag installerar en ny version av Family Tree Builder?

Det finns ingen anledning att avinstallera tidigare versioner av Family Tree Builder för att installera en nyare version. Inga data kommer att