Hur döljer jag levande släktingar i mitt släktträd?

När du skapar ett släktträd på en släktplats hos MyHeritage eller synkroniserar (publicerar) ett träd från Family Tree Builder till din webbplats, skyddar standardsekretessinställningarna ditt träd automatiskt.

Förnamn på levande personer och annan känslig information, såsom födelsedatum, är alltid dold för besökare som du inte har bjudit in att vara släktplatsmedlemmar.

Description: Click to view photo in full size

 

Om du vill konfigurera informationen som besökare kan se på din sida ska du läsa följande FAQ (hjälpavsnitt): What are the privacy options for my family site? *ADD LINK*

Vad händer med familjemedlemmar och site managers som jag bjuder in till min släktplats?

Personer som du bjuder in till att bli medlemmar eller site managers på din släktplats kan se trädet/träden utan begränsningar, men du är i full kontroll och kan begränsa vilka som kan redigera ditt/dina träd på din släktplats. För mer information om hur du ändrar behörighetsinställningar för medlemmar på din släktplats ska du läsa följande FAQ (hjälpavsnitt): Kan jag begränsa vem som kan ändra informationen på min släktplats?

Om du har synkroniserat (publicerat) ditt släktträd från Family Tree Builder läs följande FAQ (hjälpavsnitt) för en detaljerad förklaring om hur man privatiserar information med hjälp av ’Avancerad privatiseringsinställning’:Hur kan jag kontrollera sekretessinställningarna för mitt träd i Family Tree Builder?

Du kan också privatisera vissa personer i Family Tree Builder. Detta innebär att när du synkroniserar ditt träd med släktplatsen kommer dessa personers persolkort att visas som ’Okänd’ för dig och alla medlemmar och site managers på släktplatsen. Läs följande följande FAQ (hjälpavsnitt) för mer information: Kan jag privatisera en enskild individ i mitt träd?