Varför ser jag mina bilder på Google?

Google söker och indexerar regelbundet MyHeritage.com liksom den gör åt miljoner av andra webbplatser på internet. Fotografierna på din släkt indexeras då också. Detta betyder att fotografier på din släktplats också kan sökas på Google.

Du har ingen skyldighet att tillåta dina fotografier att indexeras av Google, men det innehar många fördelar med att lått din släktplats och fotografier att sökas.

- Din släkt och dina vänner kan lättare hitta dig.

- Personer som söker samma släktnamn kan kontakta dig.

- En släkting som du aldrig vetat om kanske ser ett gammalt släktfotografi och kanske kan identifiera personerna på fotot åt dig.

MyHeritage.com är avsedd att vara samarbetsplattform för släktforskare som uppmuntrar till att dela och kommunicera. Detta bästa sättet att påskynda forskningen av din släkthistoria är att låta informationen granskas av andra personer. För att inte tala om att det är ganska spännande när någon som du inte kände till är släkting och har chansen att ta kontakt!

Det är klart att det är ditt beslut om du önskar tillåta Google att indexera dina fotografier.

På MyHeritage.com är det möjligt att dölja dina fotoalbum så att de kan bese endast av dina inviterade släktplatsmedlemmar. Här är instruktionerna: Vilka är sekretessalternativen för min släktplats?