Hur kan jag kontrollera sekretessinställningarna för mitt träd i Family Tree Builder?

I Family Tree Builder kan du förhindra synkronisering av specifika personer, specifika anteckningar, specifika fakta, eller vissa fakta för alla människor med din online släktplats, dölja privatiserat info från diagram och rapporter, och omfattar alla privatiserade information från GEDCOM export.

För att redigera dessa sekretessinställningar för ditt träd, klicka på menyn "Verktyg" i den övre menyraden och välj "Avancerade sekretessinställningar".

Använd "Lägg till" knappen för att lägga till namn, fakta och andra dataenheter som skall privatiseras.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLa8a6a0f.PNG

Du kan lätt känna igen privatiserade människor i trädet i Family Tree Builder av låsikonen i personens kortet.

När du synkroniserar ditt träd med webbplatsen kommer alla privatiserade data visas som "Okänd".