Kan jag dölja en enskild individ i mitt släktträd?

Vi har för tillfället inte möjlighet att dölja enstaka individer i släktträd som skapats online eller för GEDCOM släktträd.

Du kan dölja en enstaka individ i släktträd som du skapat i Family Tree Builder mjukvara. När du synkroniserar detta träd med din släktplats, kommer individer som du dolt i Family Tree Builder att döljas också online.

För att dölja specifika individer i ditt släktträd i Family Tree Builder, gör följande:

1. Öppna ditt släktträd i Family Tree Builder på din dator.

2. Sök upp den individ du vill dölja. Klicka ‘Redigera’ för att redigera personens detaljer.

Description: C:\Users\laura.eder\Desktop\screenshots\2014-04-09 15_14_39.jpg

3. Gå in i ‘Mera’ fliken och försäkra dig om du kruksar för alternativet  ‘Denna person är privat’ (såsom i bilden nedan).

Description: Click to view photo in full size

Synkronisera ditt släktträd med din släktplats. Alla dina släktplatsmedlemmar och släktplatsansvariga, inklusive dig, borde nu se den ifrågavarande personen som ‘Okänd’ på din släktplats.

Du kan också applicera sekretessinställningarna inte bara på människor utan också på fakta, anteckningar och källor i Family Tree Builder.
Läs följande FAQ för mera detaljer: Hur kan jag hantera sekretessinställningarna på mitt släktträd i Family Tree Builder?