Hur återställer jag bilder från släktwebbplatsen till Family Tree Builder?

Om du arbetar på ditt släktträdsprojekt i Family Tree Builder kan du använda alternativet "Återställ fotografier från släktplatsen" om du inte har alla bildfiler i projektet.

Detta kan inträffa om bildfilerna har tagits bort från din dator eller om du återställt ditt projekt från en säkerhetskopia. Om du har synkroniserat ditt projekt med en släktwebbplats kan du återställa bilder genom att kopiera dem från släktplatsen.

För att göra detta, gör så här:

1. Öppna ditt projekt i Family Tree Builder på din dator och gå till 'Fotografier' (klicka på 'Fotografier' - ikonen i huvudverktygsbalken).

2. På den övre menybalken välj 'Fotografier' och klicka sedan på  'Återställ fotografier från släktplatsen'.

Description: Click to view photo in full size

Observera: om du raderat specifika fotografier i ditt Family Tree Builder projekt, kommer dessa fotografier inte att återställas med användande av ‘Återställ fotografier från släktplatsen’ - verktyget, som beskrivits ovan.

Ladda i detta fall ner fotografiet från släktplatsen och lägg in den manuellt i Family Tree Builder. För att göra detta, gör det enligt instruktioner i följande artikel:  Hur laddar jag ner ett fotografi från min släktplats?