Hur lägger jag till ett datum till ett fotografi i Family Tree Builder?

Om du bygger ditt släktträd på din släktplats online, läs följande artikel: Hur lägger jag till ett datum till ett fotografi på min släktplats?

1.    Öppna ditt släktträd i Family Tree Builder.
2.    Klicka på ‘Fotografier’ - knappen.
3.    Dubbelklicka på fotografiet för att öppna ‘Editera fotografi’ - fönstret.
4.    Lägg till datum med den lilla kalenderikonen och klicka ‘OK’.

Description: Click to view photo in full size

5.    Spara ditt släktträd och synkronisera det med din släktplats.