Hur lägger jag till ett datum till ett fotografi på min släktplats?

Att lägga till datum till ett fotografi på min släktplats:

1.Logga in till din släktplats.

2.Gå till ‘Fotografier’ - fliken. Där kommer du att se alla dina fotografier. Välj ett album och leta fram det fotografi du vill lägga ett datum till.

Du kan också välja ‘Sök fotografier’ - sektionen där du kan se listan på alla dina fotoalbum och hitta fotografier via rubrik eller personer som är taggade i dem.

Lägg din muskursor över ‘Fotografier’ - fliken och välj ‘Sök fotografier’.

Sök fram fotografiet du skulle vilja editera. Du kan använda ‘Sök’ -fältet för att hitta genom titeln eller namnet på den person som fotografiet är associerat med.

3.När du hittat fotografiet du skulle vilja editera, klicka på den för att öppna den i ‘Editera fotografi’ - vyn.

4.Klicka på ‘(Editera rubrik, datum och plats)’ i toppen av fotografiet.

5.Lägg till datum med kalenderikonen. Du kan också mata in plats och editera rubriken, om du vill.

6.   Klicka på ‘Använd’ - knappen.