Hur taggar jag personer i fotografier som lagts till på min släktplats?

För att tagga personer i dina fotografier som du redan laddat upp till din släktplats:

Logga in till din släktplats, gå till ‘Fotografier’ fliken.

Klicka på det foto du skulle vilja tagga för att öppna ‘Editera fotografi’ sidan.

På ‘Editera foto’ sidan, klicka på ‘Lägg till person’-knappen till vänster.

Markera ansiktet på fotot och börja skriva namnet som det skrevs in när det lades till i släktträdet. Klicka ‘OK’.

Obs: Om du lagt till flera foton, kan du använda pilar ovanför den bild som just nu syns för att avancera till följande foto.