Hur lägger jag till fotografier till Family Tree Builder?

När du skapar ett projekt i Family Tree Builder är det också möjligt att ladda upp bilder till ditt projekt. För att kunna göra det:

1. Öppna ditt projekt.

2. Navigera till ‘Fotografier’ sektionen genom att klicka på ‘Fotografier’ knappen på huvudverktygsbalken.

3. Klicka på ‘Ny’ knappen och välj ‘Nya fotografier’:

4. Välj fotografier från din dator genom att klicka på ‘Bläddra’ knappen. När du är färdig, klicka på ‘Nästa’:

5. I nästa fönster kan du välja det fotoalbum i vilket du vill lägga ditt foto till. Om du väljer ‘Inget album’ kommer bilden läggas till den allmänna listan på fotografier i ditt projekt.

6. I det nästa fönstret kan du välja alternativet ‘Editera detaljerna på ditt foto nu’ för att öppna ‘Editera fotografi’ fönstret där du kan lägga till information om fotot och tagga personerna på det.

Om du inte vill editera detaljerna på fotografiet just nu avchecka detta alternativ och klicka ‘Avsluta’.

7. Försäkra dig om att synka ditt projekt så att du ser dina just tillagda foton på din släktplats och dela dem med resten av din släkt!