Hur lägger jag till ett personligt foto till någon i mitt online släktträd?

För att lägga till ett personligt fotografi (det lilla fotografi som representerar en person i släktträdet), vidtag följande åtgärder:

1.Klicka antingen på din lilla kameraikonen på personkortet eller på ‘Lägg till foto’ knappen under silhuetten på den vänstra panelen som visas när du klickar på personkortet.

2.Använd "Dra foto hit" funktionen för att lägga till ett nytt foto eller klicka på ‘Välj fil’ för att välja ett foto från ett specifikt ställe.
Klicka ‘OK’ för att spara dina ändringar.

3.Du kan också klicka på ‘Profil’ på den vänstra panelen för att öppna personens profilsida och klicka på ‘Lägg till foto’ under personsilhuetten.