Hur raderar jag ett foto från ett online album?

Du kan radera ett foto på din släktsida på två sätt:

1. På din släktsida klickar du på fliken ”Foton” och leta fram fotot du vill radera.

Rör muspekaren över fotot för att se en liten ikon i nedre högra hörnet och välj alternativet ”Radera”.

OBS! Du kan radera mer än ett foto samtidigt. Bocka i bilderna du vill radera och klicka sedan ”Radera valda bilder” i övre panelen.

2.Använd avsnittet ”Sök foton” där du kan se en lista över alla dina fotoalbum och hitta bilder via titel eller taggade personer.

Sätt muspekaren över fliken ”Foton” och välj ”Sök foton”.

När du hittat fotot du vill radera, klicka ”Radera” under ”Åtgärder” till höger.

Viktigt: om du använt funktionen ’kopiera’ tidigare för att flytta ett foto från ett album till ett annat och fotot finns i mer än ett album, står det istället ”Radera från alla album”.  Du får ett varningsmeddelande med frågan om du verkligen vill radera fotot från alla album.

Description: Put tooltip here