Lägg till foton och videor

Hur gör jag ett fotoalbum privat?

För att göra ett fotoalbum helt privat , skrid till följande åtgärder.   Logga in till din släktplats.    1.

Hur lägger jag till fotografier på min släktsida?

Placera muspekaren på fliken ”Foton” och klicka på ”Lägg till foton & videor”. Du kan lägga till foton

Varför synkroniserades inte mina fotografier från online släktplatsen till Family Tree Builder?

Det finns ett par orsaker till varför bilder eventuellt inte synkroniserats från online släktplatsen till Family Tree Builder: 1) Du har

Hur editerar jag ett fotoalbum?

För att editera detaljerna i fotoalbumet på din släktplats, vidtag följande steg:    1. Logga in på din slä

Hur lägger jag till ett datum till ett fotografi på min släktplats?

Att lägga till datum till ett fotografi på min släktplats:   1.Logga in till din släktplats.   2.Gå till ‘

Hur laddar jag ner fotografier som lagts till min släktplats?

Om du skulle vilja ladda ner ett fotografi från din släktplats, vidtag följande åtgärder: 1. På din slä

Hur taggar jag personer i fotografier som lagts till på min släktplats?

För att tagga personer i dina fotografier som du redan laddat upp till din släktplats:    Logga in till din släktplats, gå

Hur raderar jag ett foto från ett online album?

Du kan radera ett foto på din släktsida på två sätt:   1. På din släktsida klickar du på fliken ”

Vilka fotoformat stöds på min släktplats?

De fotoformat som stöds för uppladdning på släktsidan är följande: .jpg, .jpeg, .jpe, .gif, .png, .bmp, .psd, .tif, och .

Hur återställer jag bilder från släktwebbplatsen till Family Tree Builder?

Om du arbetar på ditt släktträdsprojekt i Family Tree Builder kan du använda alternativet "Återställ fotografier

Hur tar jag bort ett album i Family Tree Builder?

För att ta bort ett album i Family Tree builder, gör följande:   1. Öppna ditt projekt i Family Tree Builder.   2. Klicka

Hur lägger jag till ett datum till ett fotografi i Family Tree Builder?

Om du bygger ditt släktträd på din släktplats online, läs följande artikel: Hur lägger jag till ett datum till ett

Överförs mina fotografier med en GEDCOM-fil?

En GEDCOM-fil är en textfil, som inte innehåller de aktuella fotografierna men kan innehålla länkar till fotografiernas ursprungliga

Hur förflyttar jag foton mellan album på min släktplats på webben?

Det enklaste sättet att förflytta fotografier på min släktplats är enligt följande: 1. Klicka på ‘

Kan jag ladda upp videoklipp eller dokument till min släktplats?

Nu kan du ladda upp videoklipp och dokument till din släktplats. DU kan ladda upp dem under ‘Fotografier’ sektionen, på ‘

Kan jag ladda ner ett fotoalbum från min släktwebbplats?

Du kan lätt ladda ner fotoalbum från din släktplats på två sätt:    1. Logga in till din släktplats och

Hur raderar jag ut ett foto i Family Tree Builder?

Om du önskar radera ut ett fotografi från dess album i Family Tree Builder:   1. Klicka på ‘Fotografier’ knappen i

Hur lägger jag till fotografier till Family Tree Builder?

När du skapar ett projekt i Family Tree Builder är det också möjligt att ladda upp bilder till ditt projekt. För att kunna

Hur lägger jag till ett personligt foto till någon i mitt online släktträd?

För att lägga till ett personligt fotografi (det lilla fotografi som representerar en person i släktträdet), vidtag följande

Hur lägger jag till ett personligt fotografi i Family Tree Builder?

Detta är åtgärderna för att skapa ett personligt fotografi (det tumnagelfoto som representerar personen på genealogikortet i

Kan jag välja vilka bilder i Family Tree Builder jag vill synkronisera med Släktplatsen?

Den nya versionen av Family Tree Builder mjukvara (FTB 7.0) har möjligheten att inte synkronisera specifika fotografier precis som den fö

Hur laddar jag upp fotografier från Family Tree Builder till min släktsida?

Foton du lägger till i ditt träd på Family Tree Builder läggs automatiskt till din släktsida när du synkroniserar