Vilka är MyHeritage kollektionerna i SuperSearch?

uperSearch inkluderar mer än 6 miljarder genealogiska dataposter såsom födslar, äktenskap, döda, begravningar, folkräkningar, militär, emigration, årsböcker och andra typer av register, samt skanningar av originaldokumenten.

Den inkluderar också MyHeritage släktträd, fotografier och medlemmar som är offentliga – sammanlagt mer än en miljard exklusiva dataposter från över hela världen som i de flesta fall bara kan upphittas på MyHeritage.

En kollektion är en grupp av dataposter i SuperSearch. Till exempel, BillionGraves är en kollektion, MyHeritage släktträd är en kollektion.

 ‘MyHeritage’ kollektionerna inkludera de följande:

MyHeritage släktplatser - inkluderar släktplatser skapade av MyHeritage medlemmar. 

MyHeritage medlemmar - inkluderar profiler på MyHeritage medlemmar

MyHeritage släktträd - inkluderar släktträd lämnade av MyHeritage medlemmar.

MyHeritage fotografier - inkluderar offentliga fotografier, videor och dokument upplagda av MyHeritage medlemmar på sina släktplatser.

Några dataposter i SuperSearch är gratis (t.ex. BillionGraves, Social Security Death Index), men för att få access till alla kollektioner krävs ett data-abonnemang.

Ett data-abonnemang skiljer sig från ett släktplatsabonnemang. Ett data-abonnemang ger dig full access till alla kollektioner i SuperSearch, möjlighet att bekräfta och avvisa Record Matches, spara dataposter och extrahera information från dataposter.

Notera:

Om du har ett Premium släktplatsabonnemang får du access till två av de fyra MyHeritage kollektionerna i SuperSearch: MyHeritage släktplatser och MyHeritage medlemmar.

Om du har ett PremiumPlus släktplatsabonnemang får du access till alla fyra MyHeritage kollektioner i SuperSearch: MyHeritage släktplatserMyHeritage medlemmarMyHeritage släktplatser och MyHeritage fotografier.