Kan jag söka efter dataposter på basen av ort?

Javisst! Vi har nyligen lagt till en funktionen för att söka efter dataposter på basen av ort.

Nu är det möjligt att påbörja sökningen från själva orten.

Allt du behöver göra för att söka på basen av ort är följande:

Logga in till ditt konto, klicka på ‘Forskning’ - fliken och skrolla ner till nedre kanten av sidan. Under ‘Sök dataposter per ort’ ser du en karta:

Om du klickar på en specifik kontinent på kartan, t.ex. Europa, får du en lista med olika länder på denna kontinent:

Klicka på landet och börja din sökning.

En lista på möjliga kollektioner från detta land uppenbarar sig på högra sidan av sidan. Du kan antingen klicka på en av kollektionerna eller använda sökfunktionen på vänstra sidan.