Måste jag vara medlem av MyHeritage för att få tillgång till SuperSearch?

Det är inte nödvändigt att ha ett medlemskap på MyHeritage att komma åt och söka efter information om dina förfäder i Super.

Dock kan visning specifika poster kräver att du sjunga upp som MyHeritage medlem och har ett speciellt abonnemang.

Super ger dig tillgång till mer än 6 miljarder poster från hela världen. Det ger dig också tillgång till Record Matcher för ditt släktträd, inklusive möjligheten att bekräfta eller förkasta matcher.

Dessutom, med våra banbrytande funktioner som du nu kan spara historiska dokument direkt på profilsidor personer i ditt släktträd och extrahera information från register till släktträdet.

Vissa poster i Super är gratis (t.ex.BillionGraves, Social Security Death Index) men att få tillgång till alla samlingar, är en dataabonnemang krävs.

Data abonnemang skiljer sig från familjecamping abonnemang. Data prenumeration ger dig full tillgång till alla samlingar i Super, möjlighet att bekräfta och förkasta Spela matcher, spara poster och extrahera information från register.

Klicka här för att köpa ett dataabonnemang.

Obs: Om du har en Premium släktplats abonnemang du kan få tillgång till två av de fyra MyHeritage samlingar i Super: "MyHeritage platser" och "MyHeritage medlemmarna.

Om du har en PremiumPlus släktplats abonnemang kan du komma åt alla fyra MyHeritage samlingarna i Super: "MyHeritage familjesajter", "MyHeritage medlemmar", "MyHeritage släktträd" och "MyHeritage bilder".

De MyHeritage samlingarna kan inte hittas någon annanstans på Internet!