Hur får jag tillgång till SuperSearch?

Det är inte nödvändigt att vara medlem av MyHeritage för att få tillgång till och söka efter information om dina förfäder i SuperSearch.

Att granska specifika dataposter kan, emellertid, erfordra att du ansluter som medlem i MyHeritage och har ett data-abonnemang.

För kunna logga in dig på SuperSearch, bör du logga in dig som medlem till MyHeritage.com.

Om du redan har ett konto på MyHeritage, klicka ‘Logga in’ i det högra övre hörnet av displayen och skriv in din emailadress och lösenord.

Om du inte ännu har ett konto, klicka på ‘Registrera dig’ för registrera dig som en ny MyHeritage medlem.

SuperSearch ger dig tillgång till över 6 miljarder dataposter runt i hela världen. Den ger dig också tillträde till Record Matches för ditt släktträd, inklusive möjligheten att bekräfta eller avvisa matchningar.

Dessutom, med våra banbrytande funktioner, kan du spara historiska dataposter direkt på profilsidorna på individer i ditt släktträd och extrahera info från dataposterna till släktträdet.

Somliga dataposter i SuperSearch är gratis, men för att få tillgång till all kollektionerna, behövs ett data-abonnemang.

Ett data-abonnemang är en annan sak än ett släktplatsabonnemang. Ett data-abonnemang ger full tillgång till till alla kollektioner i SuperSearch, möjlighet att bekräfta eller avvisa Record Matches, spara dataposter och extrahera info från dataposter.

Klicka här om du vill lära dig mera om Data-abonnemang.

Klicka här för att köpa ett data-abonnemang.

Obs: Om du har ett Premium släktplatsabonnemang har du tillgång till två av fyra MyHeritage kollektioner på SuperSearch: MyHeritage släktplatser och MyHeritage medlemmar.

Om du har ett PremiumPlus släktplatsabonnemang har du tillgång till alla fyra MyHeritage kollektioner i SuperSearch: MyHeritage släktplatser, MyHeritage medlemmar, MyHeritage släktträd och MyHeritage fotografier.

Om du köpt ett data-abonnemang eller om du vill använda ditt PremiumPlus släktplatsabonnemang till och tillgång till MyHeritage kollektioner, försäkra dig om att du loggar in med den email du använde när du betalade.