Har du dataposter från andra land än USA?

SuperSearch Innehåller över 6 miljarder dataposter med världsomfattande täckning.

Du kan använda vår funktion för att hjälpa dig att söka dataposter enligt en specifik geografisk position.

Allt du behöver gör for att söka enligt position är följande:

Logga in till ditt konto, klicka på ‘Forskning’ - fliken och skrolla ner till bottnen av sidan. Under ‘Sök dataposter enligt position’ ser du en karta:

Om du klickar på en speciell kontinent på kartan, t.ex. Europa, får du en lista på olika länder på denna kontinent :

Klicka på landet och börja din sökning.

En lista på valfria samlingar från detta land visas till höger på sidan. Du kan antingen klicka på en av samlingarna eller utnyttja sökmöjligheten på vänstra sidan.