Är SuperSearch gratis?

SuperSearch omfattar mer än 6 miljarder släktposter inom områden som födsel, giftermål, död, begravning, folkräkning, militärt, invandring, årsböcker och andra typer av poster, plus scanningar av originaldokumenten.
 
Det innehåller också MyHeritage släktträd, foton och medlemmar som är offentliga - sammanlagt mer än en miljard exklusiva poster från hela världen som i de flesta fall bara kan hittas på MyHeritage.
 
Dessutom, med våra banbrytande funktioner kan du spara historiska poster direkt på profilsidorna för personer i ditt släktträd samt extrahera information från poster till släktträdet.
 
Vissa poster i SuperSearch är gratis (t.ex. amerikanska naturaliseringsregister, dödsregister), men för att få tillgång till alla samlingar är ett dataabonnemang nödvändigt.
 
Ett dataabonnemang skiljer sig från ett släktplatsabonnemang. Ett dataabonnemang ger dig full tillgång till alla samlingar i SuperSearch, en möjlighet att bekräfta och förkasta Record Matches, spara poster och extrahera information från poster.
 
 
Observera: Om du har ett Premium släktplatsabonnemang har du tillgång till två av de fyra MyHeritage-samlingarna i SuperSearch: MyHeritage släktplatser och MyHeritage medlemmar.
 
Om du har ett PremiumPlus släktplatsabonnemang har du tillgång till alla fyra MyHeritage-samlingarna i SuperSearch: 
 
MyHeritage släktplatser, MyHeritage medlemmar, MyHeritage släktträd och MyHeritage foton.