Hur sparar jag en post från SuperSearch?

SuperSearch låter dig spara en historisk post, som du hittat på Super Search, direkt på profilsidorna för personer i ditt släktträd. Referenserna kommer att länkas till profilsidan och visas på följande sätt:

Om du har hittat en post i SuperSearch som du vill länka till en profilsida för en individ i ett av dina träd online, kommer du att kunna göra detta med hjälp av knappen "Spara post" längst ned på posten:

När du klickar på knappen "Spara post" kommer en ny meny att visas där du ombeds välja ett träd från vilken webbplats som helst som du är platsansvarig för:

När du valt ett släktträd, börja skriva namnet på en person för vilken du skulle vilja lägga till en länk. När du börjar skriva kommer systemet automatiskt att söka efter personen och visa dig resultaten:

När du valt den person för vilken posten ska sparas, tryck på knappen "Fortsätt" vilket kommer att leda dig till nästa steg i processen – att extrahera information från posten:

Lägg märke till att om du klickar på kryssrutan bredvid "Visa inte det här igen", så kommer meddelandet inte att visas nästa gång du vidtar dessa åtgärder utan kommer automatiskt att skicka dig till sidan om att extrahera information. För mer information om att extrahera information, läs följande artikel: Hur hämtar jag information från en post till mitt släktträd?

Nu finns posten sparad i den specifika personens profil. Du kan också söka efter den sparade posten längst ned på postsidan:

Notera:

Om vi funnit en post för dig och posten visades för dig under Record Match-resultaten, kommer du inte att ha alternativet att spara posten utan du ges alternativet att "bekräfta" Record-matchningen. Alternativet "bekräfta" sparar automatiskt posten. För mer information klicka här.

Om du vill spara samma post till en annan person bör du titta på följande FAQ (hjälpavsnitt): Kan jag spara en post till fler än en person?